Depremzede Hüseyin amca gözyaşlarıyla anlattı: Cumhurbaşkanımızın yükü şimdi daha ağır

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Depremzede Hüseyin amca gözyaşlarıyla anlattı: Cumhurbaşkanımızın yükü şimdi daha ağır

YAŞAM Haberleri

Malatya'da konteyner evlerden birine yerleşen 89 yaşındaki depremzede Hüseyin amca, mevcut durum sebebiyle Cyumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işinin daha da zorlaştığını söyleyerek, gözyaşları ile dua etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde büyük yıkıma sebep olan depremlerina rdından, binlerce canı yitirdik. Yüzlerce binanın tuzla buz olduğu yıkıcı depremler sonrası birçok vatandaş da evde kaldı. Bunlardan 89 yaşındaki Hüseyin Amca ve eşi Van Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek koordinesinde kurulan konteyner kente yerleştirildi. Yetkililerin ziyaret ettiği Hüseyin amca, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Onun yükü şimdi daha ağır. Rabbim yardımcısı olsun" diyerek gözyaşlarıyla dua etti.

"RABBİM YARDIMCISI OLSUN"

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, konteyner kentte bugün ziyaret ettiği ailenin duaları karşısında duygu dolu anlar yaşandı. 89 yaşındaki Hasan Hüseyin Akça ve 84 yaşındaki eşi Zehra Akça isimli Malatyalı Akçadağlı depremzede aile hem Van Valisi Dr. Ozan Balcı'ya hem Selma Biçek'e minnettar olduklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dan bahsederken gözleri dolan depremzede Hüseyin amca, "Onun yükü şimdi daha ağır. Rabbim yardımcısı olsun" derken göz yaşlarına hakim olamadı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan daire başkanı Selma Biçek, burada Vanlı kadınlarımız başta olmak üzere belediyemize bağlı onlarca destek elemanı ile ailelerimizin her türlü ihtiyaçlarını yerine getirmek için çabalıyoruz, bugün ziyaret ettiğimiz ailemiz bizleri de çok duygulandırdı rabbim devletimizin eksikliğini vermesin.
Devlet millet el ele kısa sürede bununda üstesinden geleceğiz dedi.

(İHA)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...