Diyarbakırlı 'Ramazan Hoca'dan kötü haber! Bıçaklanarak öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Diyarbakırlı 'Ramazan Hoca'dan kötü haber! Bıçaklanarak öldürüldü

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

'Diyarbakırlı Ramazan hoca' ve 'filozof' lakabıyla tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul'da bıçaklanarak öldürüldü. İstanbul Valiliği Pişkin'in 3 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü açıklarken, Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alınan cenaze Diyarbakır’a gönderildi.

Diyarbakır Ulu Camii'de yaptığı konuşmalarla adını duyuran ve sembol bir isim haline gelen Ramazan Pişkin, İstanbul'da kavga sırasında bıçaklanarak öldürüldü.

Fatih Kocamustafapaşa Caddesi'ndeki bir iş yerinde çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İsmi henüz öğrenilemeyen şahıs, tartışma sonrasında Ramazan Pişkin'i bıçakladı.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Bıçaklanarak ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Pişkin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan polis ekipleri, kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Halil İbrahim Galya isimli vatandaş, "Dün akşam saat 20.00'da 3 arkadaş buraya geldik. Biz geldiğimizde ışıklar kapalıydı. İçeride oturup bir süre muhabbet ettik. 3 arkadaşım ile kendisinden tespih aldık. Ondan sonrada çıktık" dedi.

"SÜREKLİ TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLÜYORDU"

"Kendisinde biraz tedirginlik vardı, biz onu hissettik çünkü ışıkları kapalıydı" diyen Galya, "Mekanı cennet olsun. Hatta bizden sonra arkadaşım telefon ile aradı bize öldürülmüş dedi. Bizden sonra dün akşam Sirkeci’de yemek yemiş. Videolarında da dediği gibi sürekli tehdit edildiğini söylüyordu. Kendisine neden Diyarbakır’dan buraya taşındığını sordum. Bana 'orada anlattıklarımı burada da anlatmaya çalışacağım' dedi" ifadelerini kullandı.

Diyarbakırlı 'Ramazan Hoca'dan kötü haber! Bıçaklanarak öldürüldü

İSTANBUL VALİLİĞİ: 3 BIÇAK DARBESİ İLE ÖLDÜRÜLDÜ

İstanbul Valiliği, Pişkin'in ölümüne dair açıklama paylaştı. Valilikten yapılan açıklamada, "Ramazan Pişkin, 31 Ocak günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır" ifadeleri yer aldı.

Açıklamanın devamında göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Pişkin'in yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi ve şu ifadeler kullanıldı:

"Pişkin’i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir."

Diyarbakırlı 'Ramazan Hoca'dan kötü haber! Bıçaklanarak öldürüldü

CENAZESİ DİYARBAKIR'A GÖNDERİLDİ

Fatih'te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alınarak memleketi Diyarbakır’a gönderildi.

Cenazeyi teslim almaya gelen akraba Ahmet Arif, Pişkin'in zararsız bir insan olduğunu söyleyerek üzgün olduklarını belirtti.

Polis ekiplerinin şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Arif, Pişkin'i Diyarbakır'da defnedeceklerini ifade etti. Arif, "Çok acı bir olay. Zararsız bir insandı. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz. İnşallah ortaya çıkar. Sanırım adli konu. Polisler gerekli soruşturmayı yapıyor. İnşallah sonuç alınacak" ifadelerini kullandı.

Cenazenin yarın Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...