Doğaldan gelen şifa Bıttım sabunu

Doğaldan gelen şifa Bıttım sabunu

YAŞAM Haberleri

Saç dökülmesinden yakınanlar en az bir defa da olsa ‘bu sabunu kesin dene’ lafını duymuştur. O sabun şüphesiz Siirt’e özgü bıttım sabunudur. Menengiç yağından elde edilen bu sabun tamamen elle yapılır ve içeriğinde hiçbir kimyasal madde barındırmaz.

DUYGU YILMAZ

Cilde olduğu gibi saça da sayısız faydası bulunurken, yapısal bozukluklar ve psikolojik sebeplerle ortaya çıkan saç dökülmelerinin önüne geçer. Tamamen organik bir ürün olduğu için kullananların çoğu yeni çıkan saçlarının çok daha canlı ve parlak çıktığını ifade ediyor. Her ne kadar saç dökülmesiyle ön plana çıksa da kepek, saçkıran, egzama gibi birçok probleme de oldukça iyi geliyor. Ancak bıttım sabununu kullanırken yanında herhangi bir kimyasal ürüne yer vermemelisiniz. Saç diplerinize masaj yaparak uyguladığınızda etkisini artıracağınız sabunu düzenli kullanmanızda ise fayda var. Saçlarınızı iki günde bir yıkamalı ve sabunun yağından beslenmesine imkân tanımalısınız. Gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu sabunu Türkiye’nin her şehrinde aktarlardan ve organik pazarlardan kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...