Esra Erol'a çıkan Sevil Albahan sosyal medyaya damga vurdu! Yüzünü özür dileyerek açtı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Esra Erol'a konuk olan Sevil Albahan adlı bir kadın gündem oldu. İki çocuk annesi, yüzündeki tüyler sebebiyle kocasının "Erkeksin sen" diye dalga geçtiğini söyledi. Albahan, yüzünü ise seyircilerden özür dileyerek açtı. Erol, kadına tedavi sözü verdi.

'Esra Erol'da' programına katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan, yüzündeki kıllar sebebiyle eşinin kendisini beğenmediğini, eviyle ilgilenmediğini ve boşanmak istediğini söyledi. Yaşadıklarını anlatan kadının sözleri duygulandırdı.

Esra Erol'a çıkan Sevil Albahan sosyal medyaya damga vurdu! Yüzünü özür dileyerek açtı - 1. Resim

"EZİLMEKTEN YORULDUM"

Albahan, "Kıllarım yüzünden kocam beni beğenmiyor" diyerek gözyaşları içinde yardım istedi. Kadın, 13 yıllık kocası Ramazan Albahan'ın kendisini sürekli ezdiğini belirterek "Ezilmekten yoruldum. Şişman olabilirim ama ben de insanım. Hep kadınlığımla vuruldum. Bir kadına erkek denir mi?" şeklinde konuştu.

Esra Erol'a çıkan Sevil Albahan sosyal medyaya damga vurdu! Yüzünü özür dileyerek açtı - 2. Resim

YÜZÜNÜ, ÖZÜR DİLEYEREK AÇTI

Uzun süre çocuk sahibi olamadığı için de eşi ve ailesi tarafından hor görüldüğünü belirten Sevil Albahan, seyircilerden özür diledikten sonra yüzünü açtı. Albahan, çocuk için tedavi gördüğünü dile getirerek "Yanlış tedavi uygulandı. Kocam sürekli hakaret etti. Benimle dalga geçti" ifadelerini kullandı.

Esra Erol'a çıkan Sevil Albahan sosyal medyaya damga vurdu! Yüzünü özür dileyerek açtı - 3. Resim

ESRA EROL SAHİP ÇIKTI: LAZERE GÖTÜRÜRÜM

Bunun üzerine Esra Erol "O yüzündeki her şey gider. Bunun tedavisi var. Asıl olan senin duydukların hafızandan silinir mi onu yapamam" diye konuştu.

Esra Erol'a çıkan Sevil Albahan sosyal medyaya damga vurdu! Yüzünü özür dileyerek açtı - 4. Resim

KOCA SUÇLAMALARI REDDETTİ

Canlı yayına telefonla bağlanan Ramazan Albahan ise "Beni engellediği için eşimden haber alamadım. Bana kapıya açmayan kendisi. Hayatı yalanlarla geçiyor. Çocuklara 'babanıza kapınıza açmayın' diyor" sözlerini sarf etti.

Sevil Albahan, buna karşılık "Bak dediğin gibi erkeğim, erkek. Adam gibi gel boşanalım" dedi.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...