Feci kaza! Yaşlı kadın tankerin altında can verdi

Düzenleyen:
Feci kaza! Yaşlı kadın tankerin altında can verdi

YAŞAM Haberleri

Esenyurt'ta, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir kadın, seyir halindeki tankerin altında kaldı. Yaşlı kadının olay yerinde öldüğü belirlendi.

Trafik kazası bu defa Esenyurt'ta yaşlı bir kadının canına mal oldu. Yolun karşısına geçmek üzere hareketlenen yaşlı akdın, hızla gelen tankerin altında kaldı. Talihsiz kadın feci şekilde hayatını kaybetti.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ
Kaza, saat 17.45’de Esenyurt Erzurum Kongre Caddesi ile Doğan Araslı Bulvarı kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Saniye T. (60), yolda seyir halinde olan tankerin altında kalarak feci şekilde can verdi. Olayı gören civardaki vatandaşlar hemen polis ve ambulans ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri yol üzerinde önlem alırken, sağlık ekipleri kadını kontrol etti. Ekiplerin yaptığı incelemede Saniye T.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Çalışmaların ardından yaşlı kadının cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Ekiplerin olay ile ilgili çalışmaları sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...