Gazdan zehirlenen maden işçilerinin cenazeleri alındı
Burdur'un Yeşilova ilçesindeki bir krom madeninde gaz zehirlenmesinden ölen 2 işçinin cenazesi, yapılan otopsinin ardından kardeşleri tarafından alındı.
Kaydet
|
EVİNİN BORCUNU ÖDÜYORDU
Evli ve 1 çocuk babası Engin Özcan ağabeyi Süleyman Özcan, kardeşinin madende bin 200 TL'ye çalıştığını ve aldığı evin borcunu ödediğini söyledi. Süleyman Özcan, kardeşinin yaklaşık 8 yıldır madende çalıştığını ve gaz zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirdiğini belirtti.
"KARA DÜZEN ÇALIŞIYORLARDI"
Evli ve 1 çocuk babası Ömer Özcan'ın ağabeyi Mehmet Özcan, 5 yıldır kardeşinin madende çalıştığını kaydederek, "Havalandırma olmadığı için zehirlenme olayı olmuş. Disiplin yok, kara düzen çalışıyorlardı. Kendileri de tehlike var diyorlardı. Güvenlik önlemi hiç yok ben gördüm" dedi.
Bizi Takip Edin

