Gaziantepliler bunu beğendi: Sörf tahtasında mangal keyfi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziantepliler bunu beğendi: Sörf tahtasında mangal keyfi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep’te Fırat Nehri üzerinde düzenlene su sporları festivaline katılan Süleyman Atlı isimli sporcu kebap diyarına yakışır şekilde yarıştı. Sosyal medya fenomeni olan sporcu sörf tahtası üzerinde mangal yaktı. Hem sörf yaptı hem mangalını yelledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu hafta sonu Fırat Nehri üzerinde düzenlenecek olan Rumkale Su Sporları Festivali'ne katılan sporcu ve sosyal medya fenomeni Süleyman Atlı, festival öncesinde gerçekleştirdiği gösteride sörfte mangal yaktı.

HEM SÖRF YAPTI HEM MANGAL

Fenomen Atlı, Türkiye'nin en görkemli 13 kalesi arasında gösterilen tarihi ve doğal güzellikleri ile etkileyen Rumkale'de hem sörf yapmanın keyfini sürdü. Atlı, aynı zamanda ise sörf tahtası üzerine kurulan mangalı yelleyerek, marifetlerini sergiledi.

RUMKALE SU SPORLARI FESTİVALİ BAŞLADI

Öte yandan, 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde 5.'si düzenlenen Rumkale Su Sporları Festivali'nde dragon bot, yüzme yarışı ve su topu müsabakalarının yanı sıra çeşitli gösteri ve şovlar yer alacak.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...