Güngören'de balkon çöktü, anne ve çocukları saniyelerle kurtuldu

Düzenleyen:
Güngören'de balkon çöktü, anne ve çocukları saniyelerle kurtuldu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da faciadan dönüldü! Güngören'de 3 katlı binanın son katındaki dairenin balkonu çöktü, o esnada yoldan geçen anne ve çocukları saniyelerle kurtuldu.

Korkunç olay akşam saat 18.30 sularında Güngören Güneştepe Mahallesi'nde 3 katlı binada yaşandı. Yaya ve araç trafiğinin fazla olduğu yoldaki binada yaşanan balkon çökmesi olayında facianın eşiğinden dönüldü. Binanın üst katındaki dairenin balkonu çöktü, olaydan saniyeler önce caddeden geçen anne ve çocukları ise saniyelerle kurtuldu. O anlar kameralara da yansıdı.

Muhtar da olaydan 2 dakika önce o caddeden geçmiş
Güneştepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Ceyhan, “Eski bir bina kendi kendine çöktü. Kentsel dönüşüm olması şart. Bir mahalle muhtarı olarak yetkililerden rica ediyorum. İki dakika önce ben geçtim, ondan sonra bu oldu. Şu anda yaralı falan yok, Allah’a şükür bir sıkıntı yok. İstanbul’da kentsel dönüşüm olması şart. Bina boşaltıldı, belediye tarafından mühürlendi. İtfaiye falan geldi, bütün müdahale yapıldı” dedi.

O anlar kameralara da yansıdı
Güngören’de balkondaki çökme anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yaya trafiğinin olduğu cadde üzerinde bir annenin çocuğuyla birlikte geçtikten saniyeler sonra balkondan molozların yola düştüğü görülüyor.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...