Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Günlerdir aranıyordu, cesedi kayısı bahçesindeki kuyudan çıktı!

Günlerdir aranıyordu, cesedi kayısı bahçesindeki kuyudan çıktı!
Fotoğraf Başlığı Günlerdir araniyordu, cesedi kayisi bahçesindeki kuyudan çikti!

Kendisinden günlerdir haber alınamayan gencin cesedi, kayısı bahçelerindeki su kuyusunun içinden çıktı.

Kaydet
a- | +A

Malatya'da yaşayan 26 yaşındaki Yunus Akan 5 gündür kayıptı, endişeli ailesi her yerde aradı ama sonuç alamayınca polise başvurdu. Ekipler olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kayıp gencin en son irtibatta oldukları kişilerin de ifadelerine başvuran yetkililer, yaptıkları incelemede Akan'ın son olarak görüldüğü Hekimhan ilçesinde aramaları yoğunlaştırdı.

Ceset su kuyusundan çıktı
Gencin cesedine, Güzelyurt Mahallesi'ndeki bir kayısı bahçesi içinde yer alan su kuyusunda rastlandı. AFAD ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla gencin cesedi kuyudan çıkarılırken, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cinayetten şüphesi!
Cinayet şüphesi ile yola çıkan ekipler olayla ilgili olarak 2 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.