Hasta yakını dehşet saçtı! Başakşehir'de hastanede korku dolu anlar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hasta yakını dehşet saçtı! Başakşehir'de hastanede korku dolu anlar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Başakşehir'de bir hastanede yoğun bakımdaki yakınını görmek isteyen bir hastanın yakını kendisine izin vermeyen personellere saldırdı ve ortalık savaş alanına döndü.

Bazı hasta yakınlarının hastanelerde dehşet saçmaya devam ediyor. Daha öncesinde birçok sağlık personeli hasta yakınları tarafından darp edilmiş ve hastanede korku dolu anlar yaşatmıştı. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde bir hasta yakını yoğun bakımdaki hastasını görmek için ortalığı birbirine katarak personellere tehdit savurdu.

KORKU DOLU ANLAR

Yoğun bakım ünitesinde yatan bir hastayı görmek isteyen hasta yakınına müsaade edilmedi. İzin verilmeyen hasta yakını hastane içinde dehşet saçtı. Çalışanlara saldıran ve tehditler savuran hasta yakını hastanede bulunan diğer hasta ve yakınlarına da korku dolu anlar yaşattı. 

Yaşananlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Tartışma güvenlik görevlilerinin araya girmesi ile son buldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...