İzmir'de yatak fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı! 3 kişi dumandan etkilendi ve ciddi mal kaybı var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA-AA
İzmir'de yatak fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı! 3 kişi dumandan etkilendi ve ciddi mal kaybı var

YAŞAM Haberleri  / İHA-AA

İzmir'in Torbalı ilçesinde yatak fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor. Yangının çevreye sıçramaması için ekiplerin zorlu mücadelesi sürüyor. Dumanların kilometrelerce uzaktan da görüldüğü yangının kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 30 bin metrekare alan küle dönerken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Dumandan etkilenen 3 kişinin tedavileri sürüyor.

 

Atatürk Sanayi Sitesi'ndeki bir yatak fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gökyüzüne yükselen dumanlar kilometrelerce mesafeden görülürken, bölgeye çok sayıda itfaiye aracı, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yoğun dumanın yükseldiği yangının kontrol altına alınarak diğer fabrikalara sıçramaması için çalışmalar devam ederken yangın ilk fark edildiği esnada işçilerin fabrikadan tahliye edildiği öğrenildi. 

Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralının olmadığı belirlendi.  Yangının bulunduğu bölgeye gelen Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Belediye Başkanı Mithat Tekin ve İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener de incelemelerde bulunuyor.

İzmir'de yatak fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı! 3 kişi dumandan etkilendi ve ciddi mal kaybı varİzmir'de bir yatak fabrikasında çıkan yangına ilk saatlerden itibaren edilen müdahaleler sonucu yangının kısmen kontrol altına alındığı öğrenildi. Fotoğraf-İHA

YANGIN KISMEN KONTROL ALTINDA

50 bin metrekare kapalı alanı bulunan tekstil fabrikası ve fabrikaya ait iki yatak deposunda çıkan yangında, yatak yapımında kullanılan sünger ve elyaflar ile ambalaj malzemelerinin tutuştuğu öğrenildi. Yangını söndürme çalışmaları 40 itfaiye aracının müdahaleleri ile sürerken, alevlerin kısmen kontrol altına alındığı öğrenildi.

3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Yangında 30 bin metrekarelik alan küle döndü. Kullanılamaz hale gelen fabrikada dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına devam ediyor.

CİDDİ BİR MAL KAYBI VAR

Yangınla alakalı konuşan Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, yangının 50 bin metrekarelik bir alanda meydana geldiğini belirterek, “Yatak fabrikasındaki ham madde depolarının olduğu alanda henüz tespit edemediğimiz bir yangın meydana geldi. Yangının çıkmasıyla berabere fabrikada çalışan 180 kişi hızlı bir şekilde tahliye edildi. 40 araç yangına müdahale etti. Havanın rüzgarlı olması sebebiyle kontrol altına almak kolay olmuyor. Can kaybı olmaması sevindirici. Ciddi bir mal kaybı var” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA-AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...