Geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın 9 saat sonra kontrol altına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın 9 saat sonra kontrol altına alındı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde hurda geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin karadan yangın helikopterinin de havadan müdahalesiyle 9 saat sonra kontrol altına alındı.

 

Hurdaların bulunduğu tesiste çıkan yangına sabahtan beri ekipler canla başla müdahale ediyordu ve 9 saatin ardından Osmaniye'den iyi haber geldi. Toprakkale ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen yangında  tesisin hurdalarının depolandığı alanda sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine tesise çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın 9 saat sonra kontrol altına alındı

HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALEYLE SAATLER SONRA KONTROL ALTINDA

İş makinelerinin yardımıyla hurda yığınları yangın bölgesinden uzaklaştırılmaya çalışılırken itfaiye ekiplerinin karadan yangın helikopterinin de havadan müdahalesiyle yangın yaklaşık 9 saat sonra kontrol altına alındı. 

Geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın 9 saat sonra kontrol altına alındıAdana Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme helikopteri de yangına havadan müdahale etti. Fotoğraf-İHA

Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın bölgesinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da sağlık ekipleri de hazır bekletiliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...