Kuyumcuda silahlı çatışma! Aksiyon dolu anlar, bir kişi ağır yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Esenyurt’ta bulunan bir kuyumcuya giren şahıs, bir anda belindeki silaha sarılarak saldırıya geçti. Silahlı saldırgan, kuyumcuda çalışan bir kişiyi vurarak bölgeden uzaklaştı. Yaşanan korkunç olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Esenyurt’ta bulunan bir kuyumcuda yaşanan saldırı herkesi şoke etti. Kuyumcuya giren bir silahlı saldırgan, kuyumcuya girerek vurup kaçtı. O anlar ise güvenlik kameraları anbean yansıdı. 

KUYUMCUDA SİLAHLI ÇATIŞMA

Dün öğle saatlerinde Esenyurt Meydan’da bulunan yabancı uyruklu bir kişinin çalıştığı kuyumcuda saldırı meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten, kuyumcuya giren silahlı saldırgan , iş yerinde çalışan bir kişiye ateş ederek kaçtı.

BİR KİŞİ AĞIR YARALANDI 

Kuyumcu içerisinde alışveriş yapan müşteriler korkuyla yere atladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilirken polis ekipleri ise olaya ilişkin çalışma başlattı.

Yaralının hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...