Lahmacunu beğenmeyen müşteriye restorandan olay cevap!

Düzenleyen:
Lahmacunu beğenmeyen müşteriye restorandan olay cevap!

YAŞAM Haberleri

Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğraf kısa sürede çok sayıda yorum alarak gündem oldu. İnternetten yemek siparişi veren bir kişi, yemeği beğenmeyince yorum kısmına "Lahmacun yedik, ne tadı ne tuzu vardı" yazdı. Vatandaşın bu yorumu üzerine restoran, "PCR testi yaptırmanızı öneririz. Geçmiş olsun” cevabını verdi. Restoranın bu cevabı ise sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğraf, aldığı yorumlarla gündem oldu. İnternetten yemek siparişi veren bir vatandaş, yorum kısmına "Lahmacun yedik, ne tadı ne tuzu vardı" yazdı. Restoranın verdiği cevap ise gündem oldu. 

LAHMACUNUN TADINI BEĞENMEDİ

İnternetten sipariş veren vatandaş, yemeği beğenmeyince yorum kısmına, "Lahmacun yedik, ne tadı ne tuzu vardı" diye yazdı. Aynı zamanda hıza 10, servise 7 puan veren vatandaşlar, lezzeti de 1'de bıraktı.

Lahmacunu beğenmeyen müşteriye restorandan olay cevap!Restoranın ilginç cevabı.

RESTORANDAN İLGİNÇ CEVAP 

Restoran ise gelen yoruma verdiği cevapla gündem oldu. Lahmacun yiyen vatandaşın koronavirüse yakalandığını ve tat alamadığını ima eden restoran yetkilileri, "PCR testi yaptırmanızı öneririz. Geçmiş olsun" cevabını verdi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...