Maltepe'de meydan dolmaya başladı, işte son durum
AK Parti'nin Maltepe Meydanı'nda düzenleyeceği miting öncesi alanda hareketlilik başladı. Erken saatlerde alana gelen vatandaşlar ön saflarda yerini aldı.
Kaydet
|
AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Uğur Işılak, Maltepe'de tarih yazılacağını belirterek, "Heyecan dorukta. İstanbul mitingleri he zaman en önemli mitingledir. Bugün tarihi bir kalabalık tarihi bir coşku olacak. İstanbul yine unutulmaz anlar yaşayacak. Bu kalabalık gerektiği yerlere gereken mesajı verecek. Miting dendiğinde birlik, beraberlik, insanın heyecanını bir arada tutması aynı zamanda varlığını göstermesi demek. Bugün Maltepe Meydanı böyle tarihi bir olaya ev sahipliği yapacak" diye konuştu.
Yeliz Karakoyun, "Çok heyecanlıyım. Babam hastanede yatıyor ama onu bırakıp geldim" dedi.
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Ben beklediğimizden çok daha coşkulu geçeceğine inanıyorum. Fatih gemilerle geldi. Sabahtan beri gemilerle taşınıyor. Sahili olanlar Maltepe'de denize kullanarak geldi. Daha uzak bölgeler araçlarla buraya intikal ettiler" ifadesini kullandı.
Bizi Takip Edin

