Meraklı ayı kamerayı buldu, 400’den fazla selfie çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meraklı ayı kamerayı buldu, 400’den fazla selfie çekti

YAŞAM Haberleri

Colorado’daki bir kara ayısı, çoğu hayvanın yanından geçip gittiği vahşi yaşam kamerasında yaklaşık 400 selfie (özçekim) yaptı.

ABD’nin Colorado eyaleti Boulder şehrindeki yetkililer, yaban hayatını gözlemlemek için 46 bin dönümlük milli parka kamera yerleştirdiler. Bir süre sonra fotoğrafları kontrol etmek isteyen yetkililer, geyik, kunduz, kartal ve vaşak gibi hayvanlar görmeyi beklerken fotoğrafların hemen hemen tamamının siyah bir ayıya ait olduğunu gördüler. 

Kamera ayının çok dikkatini çekmiş olmalı ki uzun süre önünde durmuş, bu sürede harekete duyarlı kamera da ayının yüzlerce fotoğrafını çekmiş. 

Meraklı ayı kamerayı buldu, 400’den fazla selfie çekti

Park yönetimi, yaptığı yazılı açıklamada, “580 fotoğraf vardı, bunlardan en az 400’ü ayı selfiesiydi” ifadesini kullandı. Muzip ayı, fotoğraflardan birinde de dilini çıkararak poz vermiş.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...