Meteoroloji'den yeni hafta raporu: Güneş yüzünü gösterecek, sıcaklıklar artacak (25 Eylül 2022 hava durumu)

Düzenleyen:
Meteoroloji'den yeni hafta raporu: Güneş yüzünü gösterecek, sıcaklıklar artacak (25 Eylül 2022 hava durumu)

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji 5 günlük hava durumu tahmin haritasını paylaştı, önümüzdeki hafta hava nasıl olacak sorusunun cevabı belli oldu. Bugün Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun yüksek kesimlerinde beklenen sağanak yarın sona erecek, sıcaklıklar yurt genelinde artacak. Mevsim normallerine dönecek olan sıcaklıkla beraber İstanbul'da hafta ortası 27 dereceyi görecek. İşte il il 25 Eylül 2022 hava durumu tahminleri...

Meteoroloji son dakika haberi: Eylül ayının son günlerinde yurt genelinde sıcaklıkarda yaşanan ani düşüş sağanak ve kar yağışlarını da beraberinde getirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahmin haritalarına göre; önümüzdeki günlerde sağanağın sona ermesi, güneşin yüzünü göstermesi bekleniyor.

25 EYLÜL 2022 HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Karadeniz kıyıları ve Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları iç ve batı kesimlerde 2 ila 6 derece aratarak mevsim normalleri civarına çıkacak. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarin ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

"İSTANBUL 27 DERECEYE KADAR ÇIKACAK"

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine uyarılarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Şen, "Bugünden itibaren önümüzdeki hafta Türkiye'de hava sıcaklığı ortalamanın üzerine çıkacak. Çarşamba günü Marmara'da yarım günlük geçişin haricinde yağış görünmüyor. İstanbul'da bugün 23 C olan sıcaklık hafta ortası 27 C'ye kadar çıkacak. Güneyde yaza devam" ifadelerini kullandı.

"AVRUPA'YI BU KIŞ ZOR GÜNLER BEKLİYOR"

Prof Dr. Orhan Şen, "Avrupa Akdeniz ülkeleri hariç önümüzdeki hafta üşüyecek. Enerji arzında problem yaşayacak olan Avrupa'yı bu kış zor günler bekliyor. Enerji arzı gıda krizini de beraberinde getirecek. Zira tarım enerjisiz olmaz. Savaşın ne içinde ne tarafında nede etrafında olmamak gerek" dedi.

Meteoroloji'den yeni hafta raporu: Güneş yüzünü gösterecek, sıcaklıklar artacak (25 Eylül 2022 hava durumu)25 Eylül - 29 Eylül 2022 MGM hava durumu tahmin haritaları

BÖLGELERİMİZDE HAVA

İSTANBUL °C, 23°C: Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 29°C: Az bulutlu ve açık

ADANA °C, 32°C: Az bulutlu ve açık

ANTALYA °C, 32°C: Az bulutlu ve açık

ANKARA °C, 22°C: Az bulutlu ve açık

ESKİŞEHİR °C, 25°C: Az bulutlu ve açık

TRABZON °C, 20°C: Parçalı bulutlu

ERZURUM °C, 18°C: Az bulutlu ve açık, sabah saatlerinde parçalı bulutlu

GAZİANTEP °C, 27°C: Az bulutlu ve açık

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...