Mücevher vurgununda yeni gelişme! Hesap sormaya giden mağdurlar bir de dayak yedi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mücevher vurgununda yeni gelişme! Hesap sormaya giden mağdurlar bir de dayak yedi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkiye genelinde 110 bin kişiyi, 250 milyon lira dolandırıp kayıplara karıştığı iddia edilen mücevher firmasının Kocaeli’deki şubesini vatandaşlar bastı. Vatandaşların görevliler tarafından tartaklanarak zorla dışarıya çıkartıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yüksek kâr getirdiği iddiasıyla yatırımcılara değerli olduğu belirtilen taşlar satarak, bu taşları alan müşterilere paralar kazandıran bir mücevher firması önce ödemeleri durdurmuş, ardından ise şubelerini art arda kapatmıştı.

Türkiye genelinde yaklaşık 110 bin kişiyi 250 milyon lira dolandırarak kayıplara karışan firmanın bir çok şubesi önünde mağdurlar toplanarak duruma isyan etmişti.

Son olarak firmanın Kocaeli şubesi önüne gelerek mağdur olduğunu belirten bir vatandaş görevliler tarafından tartaklanarak yaka paça dışarı çıkartıldı.

Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...