Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Nikahsız eşiyle yaşayan adamı öldürdü

Nikahsız eşiyle yaşayan adamı öldürdü
Fotoğraf Başlığı Nikahsiz esiyle yasayan adami öldürdü

Antalya'da bir şahıs, nikahsız yaşadığı eski eşinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği Yaşar İ.'yi bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı.

Kaydet
a- | +A
Olay, dün gece Muratpaşa İlçesi Yüksekalan mahallesinde bir sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Yaşar T., yaklaşık 1 yıldır nikahsız yaşadığı Nazlı Z.'nin kendisinden ayrılıp hurdacılık yapan Yaşar İ. ile yaşamaya başlamasının ardından Yaşar İ. ve Nazlı Z. ile dün gece karşılaştı. Üçlünün konuşması kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında üzerindeki bıçağı çıkaran Yaşar T., Yaşar İ'yi bıçakla ağır yaraladı. Nazlı Z de kavgada bıçakla hafif yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, zanlı Yaşar T. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaşar T., polis tarafından kısa sürede yakalandı. Yaşar T.'nin yanında bulunan M.T. de gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadeleri alınan iki şüpheli adliyeye sevk edildi.
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yaşar İ., tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaşar İ.'nin cenazesi, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alındı.
Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nazlı Z.'nin de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.