Örgü life 1.750 lira veren turist sosyal medyada viral oldu, yorumlar peş peşe geldi!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul'da vapura binen bir turist, el örgüsü satan yaşlı kadına iyilik yapmak için arkadaşları ile arasında para topladı. Ardından turist, 1.750 TL'yi kadına verdi. İkili arasında geçen sıcak sohbet ise kameralara yansıdı. Sosyal medyaya düşen görüntüler viral oldu, binlerce yorum yağdı: Biraz ağlamaya gidiyorum...

Kadıköy vapur seferi sırasında el yapımı örgü liflerini satan yaşlı bir kadın ile yabancı turist arasındaki geçen diyalog yürekleri ısıttı.

75 TL YERİNE 1.750 TL

Cep telefonundaki çeviri uygulaması ve yanındaki Türk vatandaşları sayesinde kadınla iletişime geçen turist, liflerin tane fiyatının 75 TL olduğunu öğrendi. Daha sonra 1.750 TL ödedi. Yaşlı kadın ise bu paranın çok olduğunu söyledi.

PARAYI VERDİ, LİFLERİ ALMADI

Turist, parayı arkadaşlarıyla birlikte topladığını belirterek yaşlı kadından almasını istedi. Kadın bunun karşılığında bütün örgülerini vermek istese de turist kabul etmedi. Ardından ikili birbirine sarıldı. Bu görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Birçok kişi, videoyu seyrettikten sonra gözyaşlarını tutamadığını söyledi. 

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

İşte dikkat çeken yorumlardan bir kaçı:

"Eskiden vatandaşımız böyle iyilik yapardı"

"Biraz ağlamaya gidiyorum"

"Dili, dini,ırkı ne olursa olsun dünya üzerinde iyi ve merhametli insanlar var. İyi ki varlar"

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...