Rize’de yaşlı çift evlerinde ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rize’de yaşlı çift evlerinde ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Rize'de akrabalarının ulaşmadığı karı koca evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis yaşlı adamın eşini öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceğini düşünüyor.

Akşam saatlerinde bir apartmanın 6. katında oturan 68 yaşındaki Adem Özdemir ve 57 yaşındaki eşi Nebahat Özdemir’den haber alamayan yakınları polise bildirdi.

Oturdukları daireye çıkarak çilingir ile kapıyı açan güvenlik güçleri, çifti evinin oturma odasında hareketsiz halde buldu.

POLİS İNTİHARDAN ŞÜPHELENİYOR 

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede öldükleri anlaşılan çiftin tabanca ile vurulduğu tespit edildi.

Yapılan incelmelerde ele geçirilen bulgulara göre Adem Özdemir’in eşi Nebahat Özdemir’i öldürdükten sonra intihar ettiğinin düşünüldüğü öğrenildi.

Çiftin cenazeleri olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Rize Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğüne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...