Rüzgar inşaat iskelesindeki işçileri düşürdü, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Rüzgar inşaat iskelesindeki işçileri düşürdü, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te bir bina inşaatında meydana gelen feci olayda rüzgar iskeledeki işçileri düşürdü. Dengesini kaybederek iskeleden düşen işçilerden 2'si hayatını kaybederken, durumu ağır yaralıların olduğu da öğrenildi.

Korkunç iş kazası haberi Gaziantep’in Nurdağı ilçesinden geldi. 6 katlı bina inşaatının 5. katında çalışan 4 işçi rüzgarın etkisiyle dengesini kaybederek iskeleden yere düştü. İşlerden 2'si hayatını kaybederken 2 işçi ise ağır yaralandı.

Rüzgar iskeleyi salladı
İskele rüzgarın etkisiyle sallanınca işçiler .dengesini kaybederek 5. Kattan aşağıya düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Durumu ağır olan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İskeleden düşen dört işçiden ikisi ağır yaralandı, 50 yaşındaki Osman Duman ve 35 yaşındaki yabancı uyruklu Mustafa Emino ise hayatını kaybetti. Yaralanan Enes Duman (23) ve Muhammet Emino (32) Gaziantep Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...