Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Şadırvanda abdest alan kayınbiraderini tabancayla vurdu

Şadırvanda abdest alan kayınbiraderini tabancayla vurdu
Başlık ResmiSadirvanda abdest alan kayinbiraderini tabancayla vurdu

Çorum’da bir kişi, cami şadırvanında abdest alan kayınbiraderini tabancayla vurdu. Olay sırasında seken kurşunların isabet ettiği yaşlı bir adam da yaralandı.

Kaydet
|

Olay, öğle namazı öncesinde Ulu Cami’de meydana geldi. İddialara göre, aralarında anlaşmazlık olduğu öne sürülen enişte Üzeyir Mol, öğle namazı için camiye gelerek şadırvanda abdest alan kayınbiraderi Ramazan Güllü’nün arkasından yaklaşarak ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu ensesine kurşun isabet eden Ramazan Güllü ağır yaralanırken, seken kurşunlardan bir tanesi de cami şadırvanında abdest alan İsmet Yetişken adlı yaşlı bir adama isabet etti. Olayın ardından Mol, kendisini yakalamaya çalışan vatandaşların elinden kurtularak kaçmayı başardı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Güllü’nün ameliyata alındığı öğrenildi.

CAMİ CEMAATİ BÜYÜK KORKU YAŞADI
Öğle namazı sırasında meydana gelen olay nedeniyle cami cemaati büyük korku yaşarken, bazı vatandaşların camiden dışarı çıktığı görüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
İstanbul Genel Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.