Sakarya'da aile katliamı yapan zanlı adliyede

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sakarya'da aile katliamı yapan zanlı adliyede

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya'da abisi, yengesi ve yeğenini silahla vurarak öldürdüğü için gözaltına alınan zanlı ile saklanmasına yardım eden kişinin adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Şüpheli emniyetteki ilk ifadesinde ise bir anlık sinirle olayı gerçekleştirdiğini belirtti.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde  tapu meselesi yüzünden kardeşi, yengesi ve yeğenini öldüren cinayet şüphelisi ve onu saklamaya çalışan şahıs, emniyetteki işlemleri sonrasında geniş güvenlik önlemleri ile adliyeye sevk edildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmasıyla dün Karasu ilçesinde saklandığı evin civarında yakalanan Ç.G. ile kendisine gizlenmesinde yardım eden M.T.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Emniyet binasından geniş güvenlik önlemleri altında çıkarılan zanlılar, adliyeye götürüldü.

'BİR ANLIK SİNİRLE YAPTIM'

Katil zanlısının, ilk ifadesinde, olayı bir anlık sinirle gerçekleştirdiğini ve kardeşi ile görüşmesi esnasında kendisine edilen hakaret sonrasında sinirlendiğini, o anki şokun etkisi ile olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

Sakarya'da aile katliamı yapan zanlı adliyedeSakarya'da tapu meselesi yüzünden aile katliamı yapan cinayet şüphelisi ilk ifadesinde olayı bir anlık sinirle yaptığını söyledi.

NE OLMUŞTU?

5 Nisan'da tapu meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada evleri yan yana olan Ç.G. (54), kardeşi Bedri (65), kardeşinin eşi Duriye (59) ve kardeşinin oğlu Tuncay Güler'e (31) tüfekle kurşun yağdırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli olay yerinden kaçarken, durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...