Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sarıyer’den Urfa’ya gönül köprüsü

Sarıyer’den Urfa’ya gönül köprüsü

Sarıyerli yardımsever aileler Şanlıurfalı öğrencileri ramazan ayı öncesi sevindirdi.

Kaydet
a- | +A

Sarıyer’de faaliyet gösteren GS Sarıyer Futbol Okulu ve Kuzeyin Aslanları Spor Kulübü, veliler ve spor kulübü öğrencilerinden topladığı giyecek yardımlarını Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki Ortaikizce İlkokulundaki öğrencilere ulaştırdı.

ÖNERİLEN HABERLER
Ramazan öncesi iki üründe satışlar patladı! 120 liraya da var 650 TL
EKONOMİ

Ramazan öncesi iki üründe satışlar patladı! 120 liraya da var 650 TL'ye de

Futbol okulu sorumlusu ve kulüp yetkilisi Ferhat Can, sadece spor değil, sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini vurgularken, “Daha önce de birçok yardım organizasyonuna imza attık. Ağrı’da kışlık set desteği, Adapazarı’nda bir köy okulunun boyanmasına katkıda bulunduk ve Van’a destek paketleri gönderdik. Kulüp, sporcular ve velilerle birlikte güçlü bir dayanışma yapısı oluşturduk. Son olarak Şanlıurfa’da gerçekleştirilen organizasyonda 150 çocuğa bot, mont, eldiven, bere ve çoraptan oluşan kışlık paketleri ulaştırdık” dedi.

Yardımları bizzat teslim etmenin kendileri için büyük bir manevi anlam taşıdığını kaydeden Can, katkı sunan herkese teşekkür etti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.