Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sınır anlaşmazlığı canına mal oldu: Akraba kurşunu dehşet saçtı

Sınır anlaşmazlığı canına mal oldu: Akraba kurşunu dehşet saçtı
Fotoğraf Başlığı Sinir anlasmazligi canina mal oldu: Akraba kursunu dehset saçti

Akraba oldukları öğrenilen iki şahsın yaşadığı sınır anlaşmazlığı sonrası çıkan silahlı kavgada, bir kişi öldü.

Kaydet
a- | +A

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde bir süredir sınır anlaşmazlığı bulunan iki komşu arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada bir kişi hayatını kaybetti, olayı gerçekleştiren şahıs ise kaçmayı başardı.

72 YAŞINDAKİ ADAM, 67 YAŞIDAKİ KUZENİNİ ÖLDÜRDÜ

Alınan bilgiye göre, Çatalzeytin ilçesine bağlı Kavakören köyünde Halil Bursa ile hem akrabası hem de komşusu Adem Bursa arasında bir süredir sınır anlaşmazlığı yaşandığı iddia edildi. Sınır anlaşmazlığı yüzünden Halil Bursa ile Adem Bursa arasında bir kez daha tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 72 yaşındaki Halil Bursa, tüfek ile akrabası ve amcasının oğlu 67 yaşındaki Adem Bursa’ya ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Adem Bursa, yaşanan olayda hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen Halil Bursa ise, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri tarafından Halil Bursa’yı yakalama çalışmaları devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME
Arazi anlaşmazlığı yüzünden kurşuna dizildiler!
HABER

Arazi anlaşmazlığı yüzünden kurşuna dizildiler!

BAKMADAN GEÇME
Komşular arasındaki su meselesi kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı
HABER

Komşular arasındaki su meselesi kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.