Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sosyal medya karıştı… Milyonların izlediği olayla ilgili şok iddia!

Sosyal medya karıştı… Milyonların izlediği olayla ilgili şok iddia!
Fotoğraf Başlığı Sosyal medya karisti… Milyonlarin izledigi olayla ilgili sok iddia!

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran iki yaşındaki ikiz bebeklerin videosuyla ilgili 'viral reklam' iddiaları ortaya atıldı.

Kaydet
a- | +A

İki gün önce Youtube'a yüklenen ve iki yaşındaki bebeğin, ikiz kardeşini üzerine düşen şifonyerin altından kurtardığı anları aktaran görüntüler sosyal medyada milyonlarca kez izlendi. Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları videonun viral bir reklam olabileceğini iddia etti. İki yaşındaki Bowdy'nin kardeşini kurtarması çok ilgi görse de sosyal medya kullanıcıları videoda dikkat çeken noktaları gündeme getirdi.

Çekmecelerin boş olması, odada kimsenin olmaması, şifonyer devrildikten sonra da kimsenin bunu duymamasının şüphe uyandırdığı öne sürüldü. İddialara göre bebeklerin babasının gizli kamera satan bir şirkette çalışması videonun viral reklam olma şüphesini artırdı. CNN'e konuşan anne baba ise bu iddiaları reddederek, görüntülerin tamamen tesadüf eseri kaydedildiğini savundu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Genel İnternet Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.