Sosyal medyadaki akıma Gençlik ve Spor Bakanlığı paylaştığı videoyla katıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Mardin-Kızıltepe Gençlik Merkezi geçtiğimiz günlerde Kızıltepeli gençlere hizmet vermeye başladı. Kedili video akımına uyan Gençlik ve Spor Bakanlığı, merkezin açıldığını esprili bir paylaşımla duyurdu.

Tiktok’ta son günlerde iki kedinin yer aldığı bir akım baş gösterdi. Kedilerin görüntüleri son günlerde neredeyse her videoda karşımıza çıkıyor. Akıma uyan Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi hesaplarından gülümseten bir paylaşım yaptı. 

GÜLÜMSETEN PAYLAŞIM

Mardin Kızıltepe Gençlik Merkezi’nin hizmete sunulduğunu duyuran Bakanlık, sosyal medya paylaşımına esprili bir video ekledi. Not olarak ise “Bu akımdan geri kalacağımızı düşünmeniz bizi üzer” ifadeleri yer aldı. 

Viral olan kedilerin yer aldığı paylaşım sosyal medyadaki takipçilerin de dikkatini çekti. Duyuru, kısa sürede beğeni ve yorum aldı. 

Sosyal medyadaki akıma Gençlik ve Spor Bakanlığı paylaştığı videoyla katıldı

GENÇLERİN EĞİTİM VE SOSYALLEŞMESİNE KATKI SUNUYOR

Mardin Kızıltepe Gençlik Merkezi’nde gençlerin sınav süreçlerini desteklemek, bilgi, kültür ve sosyalleşmelerini sağlamak, her alanda kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlanıyor. İçerisinde kütüphane, çeşitli kurs ve eğitim imkanının sağlandığı merkezde öğrenciler için deneme sınavları da yapılıyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi şu ana kadar; Artuklu, Nusaybin, Kızıltepe, Midyat, Dargeçit, Derik ilçelerinin ardından Savur Gençlik Merkezi’nin de hizmet girmesiyle Mardin genelinde toplam 8 adet Gençlik Merkezi şehre kazandırdı.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...