Toprak gördüğü gibi meyve veriyor! Yunus Amca saksılara ekip satıyor, parasını duyan o ile koşuyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Toprak gördüğü gibi meyve veriyor! Yunus Amca saksılara ekip satıyor, parasını duyan o ile koşuyor

Yaşam Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Metropol şehirlerden kaçmak isteyen kişiler genelde tarımla uğraşmak istemekte. Emekli Bankacı Yunus Amca ise bu hayalini gerçekleştirmiş durumda. Bu bitkiyi saksıya koyduğu gibi meyve veriyor. Aynı yıl içinde meyveleri alan Yunus Göç, kazandığı para ile dostlarını şaşırtıyor.

Eski bankası Yunus Göç, emekli olduktan sonra Balıkesir'in Burhaniye ilçesine taşındı. Emeklilik ile birlikte tarıma odaklanan Yunus Amca, 4 mevsim ürün hasadı yaparak hem hobi ediniyor hem de bütçesine katkı sağlıyor.

TOPRAK GÖRDÜĞÜ GİBİ MEYVE VERİYOR 

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde işletmeci olarak faaliyet gösteren Yunus Amca, özenle diktiği fidanları yetiştirmeye devam ediyor. Saksıda her yıl ağaç yetiştirilebildiğini belirten Yunus Göç, aynı yıl meyve alabildiğinin de altını çiziyor.

Toprak gördüğü gibi meyve veriyor! Yunus Amca saksılara ekip satıyor, parasını duyan o ile koşuyor

PARASINI DUYAN O İLE KOŞUYOR 

Burhaniye'de ürettiği fıstıkçamı fidanları ile adından söz ettiren bankacı Yunus Amca, meyve fidanlarını da tek tek saksılara ekiyor. Dev saksıların içine ektiğim meyve fidanları yoğun ilgi ile karşı karşıya kalırken Göç, “Bu güne kadar fıstıkçamı fidanlarını saksılarda satışa sunduk. Şimdi de kayısıdan kiraza ve elmaya kadar değişik meyve fidanlarını saksılara diktik. Böyle olunca bu ağaçları her mevsim dikmek mümkün. Dikildiği yıl da meyve veriyor. Saksıdaki meyve ağaçları ilgi gördü” sözlerini dile getirdi.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...