Uşak’ta büfeye silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

Uşak’ta büfeye silahlı saldırı: 1 ölü, 6 yaralı
Başlık ResmiUsak’ta büfeye silahli saldiri: 1 ölü, 6 yarali

Uşak’ın Eşme ilçesinde büfede oturanlara yapılan silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Kaydet
|

Uşak’ın Eşme ilçesinde büfede oturanlara yapılan silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde bir büfede oturan vatandaşlara yoldan geçen bir araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı.

Silahlı saldırganlar olay yerinden ayrılarak kayıplara karıştı. Silahlı saldırı sonrası büfede oturan ve pompalı tüfekten çıkan saçmaların hedefinde olan Hasan Çetin hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan Ozan Yavaşca ve Mehmet Ali Coşkun Uşak Tıp Fakültesi ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Saldırıda 4 kişi de pompalı tüfekten çıkan saçmalarla hafif şekilde yaralandı.

Silahlı saldırganların yakalanması için ilçe giriş ve çıkışlarında polis tarafından arama çalışmaları sürüyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.