Uyuşturucu bağımlısı kendisini uyaran babasını öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Uyuşturucu bağımlısı kendisini uyaran babasını öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü. Zanlı, gözaltına alındı.

Diyarbakır Sur ilçesi Fetih Mahallesi'nde gece 00.30 sıralarında acı bir olay meydana geldi. İbrahim Ö, uyuşturucu kullandığı gerekeçsiyle 31 yaşındaki oğlu C.Ö'ye tepki gösterdi. Bunun üzerine baba oğul arasında tartışma çıktı. Kocasıyla evladının arasında kalan anne ise dışarı çıkıp yardım çığlıkları attı. Bu esnada İbrahim Ö. oğluna sert bir cisimle vurdu, C.Ö. de babasını bıçakladı. Komşularından yardım istedikten sonra eve giren kadın, ikisini de kanlar içinde buldu.

DAHA ÖNCE DE KAVGA ETMİŞLER

Hastaneye kaldırılan ikiliden 61 yaşındaki İbrahim Ö, doktorların çabasına rağmen hayatını kaybetti. Katil zanlısı, tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Dört suçtan kaydı olan C.Ö. ile babası hakkında 2019 yılında yaşanan benzer bir kavga yüzünden işlem yapıldığı aktarıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...