Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Yangın 4 saat sonra söndürülebildi

Yangın 4 saat sonra söndürülebildi
Fotoğraf Başlığı Yangin 4 saat sonra söndürülebildi

Kayseri'de Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nde bir ahşap atölyesinde çıkan yangın, 4 saat sonra söndürülebildi.

Kaydet
a- | +A
Edinilen bilgiye göre Ambar Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Ağaç İşleri Sanayi Sitesi 31. Cadde üzerinde bir ahşap atölyesinde gece saat 02.00 sıralarında yangın çıktı. Yoğun dumanın fark edilmesiyle durum polis ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Alınan ihbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Havanın rüzgarlı olması ve iş yerindeki malzemelerin ahşap olması nedeniyle alevler hızla büyüdü. Polis, bölgede güvenlik önlemi alırken, itfaiye yangına dışarıdan müdahale etti. Alevlerin sönmemesi ve diğer iş yerlerine sıçramaması için itfaiye ekipleri, iş yerinin camını kırarak içeriden de söndürme çalışması yaptı. 5 yangın söndürme aracı, 2 merdivenli ve 2 de tanker olmak üzere 9 araçla müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından iş yerinde soğutma çalışması yapıldı.


HAVANIN AYDINLANMASIYLA HASAR ORTAYA ÇIKTI
Ahşap atölyesinde çıkan yangın sabah saatlerinde söndürülürken, havanın aydınlatılmasıyla meydana gelen hasar da daha net ortaya çıktı. Yangın sonrası iş yerinde bulunan malzemelerin çoğunluğunun yandığı görüldü. Polis ekipleri, yangını çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.