Yangını söndürmek istedi ama feci şekilde yandı

Yangını söndürmek istedi ama feci şekilde yandı
Başlık ResmiYangini söndürmek istedi ama feci sekilde yandi

Sakarya’da koyun ağılının yanındaki barakada çıkan yangına müdahale etmek isteyen vatandaş alevlerin arasında kalarak feci şekilde yanarak yaralandı.

Kaydet
|

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bir bakarada yangın çıktı ve o esnada yangını gören vatandaş duruma müdahale etmek istedi ancak söndürmek isterken az kalsın canın oluyordu.

Kaynarca ilçesi Orta Mahalle’de meydana gelen olayda mahalle üzerinde bulunan boş bir arazide koyun besleyen Hayati Özcan, bölgeye gitti. İddiaya göre Özcan, ağılın yanında bulunan barakada yemek yapmak istediği esnada yangın çıktı.

Yangını söndürmek isteyen talihsiz adam bir anda kendini alevlerin ortasında buldu. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Özcan’a ilk müdahalesi olay yerinde sağlık ekiplerince yapıldı.

3. DERECE YANIK OLUŞTU

Vücudunda 3’üncü derece yanıklar oluşarak ağır yaralanan Özcan, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

BAKMADAN GEÇME
Sakarya
HABER

Sakarya'da kamyon otobüsle çarpıştı, çok sayıda yaralı var

BAKMADAN GEÇME
Sakarya
HABER

Sakarya'da aile katliamı yapan zanlı adliyede

BAKMADAN GEÇME
Sakarya
HABER

Sakarya'da miras yüzünden katledilen aile toprağa verildi

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.