Yolcuyu döven halk otobüsü şoförü tutuklandı

Düzenleyen:
Yolcuyu döven halk otobüsü şoförü tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nde tartıştıkları yolcuyu dövdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden biri olan halk otobüsü şoförü tutuklandı.

Dilovası'nda 18 Kasım'da halk otobüsünden indiği sırada darbedilen Şenol Bayraktar'ın şikayetçi olması üzerine harekete geçen polis, 5 şüpheliyi yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.

ŞOFÖR TUTUKLANDI, DİĞERLERİ SERBEST
Şüphelilerden şoför M.N. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, biri adli kontrol şartıyla olmak üzere diğer zanlılar serbest bırakıldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Gebze ilçesinde yaşayan Bayraktar, 18 Kasım'da sabah işe gitmek için beklediği yerde halk otobüsünün durmaması üzerine gelen başka otobüsün şoförüne durumu şikayet etmişti. Durmadığını öne sürdüğü otobüs şoförüne hakaret etmesi üzerine Bayraktar, o kişinin babası olduğunu söyleyen sürücüyle tartıştıktan sonra araçtan indirilmişti. Daha sonra başka bir halk otobüsüne binen Bayraktar, Dilovası'nda araçtan indiği sırada otobüs şoförü ile 4 kişi tarafından darbedilmişti.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...