Goller temiz!

A -
A +

Uzun zamandan beri hakemin ve kararlarının tartışılmadığı bir müsabaka seyrettik!

MHK, ligin bu kritik maçına Cüneyt Çakır’ı atayarak riske girmedi.
Cüneyt Çakır ve ekibi müsabakanın ilk yarısı boyunca iki kritik pozisyon yaşadılar.
19. dakikada Fenerbahçe ceza alanında Nwakaeme’nin yaptığı ortada Caner’in elleri ile Abdulkadir’e teması vardı. Ancak bu bir itme ya da tutma değil sadece temastı. Abdulkadir teması hissettiği anda kendini yere bırakarak penaltı bekledi. Çakır’ın “devam kararı” doğru idi.
45. dakikada Gustavo, ceza sahası içine doğru koşan Abdulkadir’i çekince maçın ilk sarı kartını gördü. Bu pozisyonda Trabzonlular penaltı kararı beklediler, ancak Cüneyt Çakır - Tarık Ongun ikilisi iyi bir işbirliği ile pozisyonun ceza sahası dışında olduğunu tespit ederek doğru karar verdiler.
* * *
İlk yarıyı geride kapatan Fenerbahçe ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 3 gol kazandı. Goller öncesinde tartışılacak bir pozisyon yoktu, bir başka deyişle goller temizdi.
Cüneyt Çakır da ekibi ile birlikte, klas ve kalitesine uygun kararlar vererek maça katkıda bulundu. Pelkas ve Serkan’a gösterdiği sarı kartlar doğruydu.
Uzun zamandan beri hakemin tartışılmadığı, kararları ile gündeme gelmediği bir büyük maç izledik.
Çakır da yardımcıları ile birlikte, hafta içi yurt dışında yöneteceği müsabaka için güzel bir hazırlık yapmış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.