"Günümüzün Süfyani Deccal’i" Fetullah Gülen

A -
A +

Fetullahçıların elebaşı kendisini Nur cemaati kökenli biri olarak tarif ettiği için Bediüzzaman Said Nursi’nin günümüze dair neler öngördüğünü, bu öngörülerin pek çoğunda Fetullah’ın çıktığını ve neredeyse tıpatıp onu tanımladığını âdeta şaşkınlığa düşerek gördük. Daha önceki yazılarımızda hatırlayacaksınız birkaç kez dile getirmiştik.

Ama bu kez kendi kendilerini ele verdiler ve tabii bizim Ümit Akdemir hemen ayaklarına dolaşan bu sahtekârlıklarını deşifre etmekte gecikmedi.
FETÖ elebaşı âyetleri tahrif ederek hipnoz yapmaya ve hâlâ kendisine ‘tapan’ koyun sürüsünü etkilemeye devam ediyor. Bu son konuşmasında da madrabazlığını sürdürmüş.
Son yaptığı da Kur’ân-ı kerimdeki TİN suresini tahrif etmek oldu. Surede "Vettini Vezzeytuni" buyurularak Allah incir ve zeytine yemin ediyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bir konuşmasında TİN suresini okuması bu düzenbazları harekete geçirdi Gizli kapaklı bütün örgüt elemanlarına notlar göndererek “Sabredin Afrin’de yenilecekler. TİN suresinde işaret edilen kişi Recep Tayyip Erdoğan, çünkü operasyon başlarken TİN suresini okudu ve adını ZEYTİN DALI operasyonu koydu. Süfyan(*) gözüktü”  fitnesini yaymaya başladılar.
Dediğim gibi Ümit Akdemir Fetullah’ın bu hezeyanıyla nasıl kendi ayağına sıktığını ve kendini ele verdiğini tespit etti. Çünkü Bediüzzaman Said Nursi TİN suresindeki İŞARET’i rivayet edilen bazı hadiseleri de naklederek şöyle öngörmekteydi:
1)Süfyan bu topraklardan çıkacak.
2)Türk ordusunun dizginlerini ele geçirecek ve kendisini kurtaracak.
3)Süfyan Ehli Salat’a(Namaz ehli) saldıracak.
4) Türk milletini ve Türklüğü geçici olarak İslamiyet’in bir kısım şeairine karşı istimal etmeye(kullanmaya) çalışacak fakat muvaffak olamayarak geri çekilecek. Kahraman ordu dizginlerini onun elinden kurtaracak.
Hatırlayacaksınız 15 Temmuz öncesinde de Bediüzzaman Said Nursi’nin Kevser suresinin tahlilini yazmıştık. Orada ne deniyordu:
“Şaşaalı dairede faaliyeti olan bir cemaat lideri 2012-2013-2014-2016 tarihlerinde siyasi İslamiye ve Şeairi İslamiyeye darbe vurmaya kalkışacak ve bu kalkışmanın sonunda büyük tokatlar yiyecek.”
Bediüzzaman’ın tahlilleri Süfyan’ın Fetullah Gülen olduğunu açık açık işaret etmekte.
Terör örgütü elebaşı Fetullah tıpkı evvelkiler gibi TİN suresini de tahrif etmeye çalıştı ama bu surede işaret edilenin kendisi olduğunu kaçırdı. Bu fitnesi eline ayağına dolandı Süfyani Deccal’in. İşin komik yanı FETÖ elebaşının bu tahrifini anlamadan örgütün önemli isimlerinden Mustafa Yeşil Bediüzzaman Said Nursi’nin tahlilini paylaştı. Ancak hata yaptığını, Bediüzzaman’ın aslında Fetullah’ı işaret ettiğini anlayınca alelacele paylaşımını kaldırdı.
Çünkü yukarıda da tam tahlili yazdık. TİN suresine Bediüzzaman’ın yorumu ve gösterdiği işaretlerin hepsi FETÖ soytarısına çıkmaktaydı.
.....
(*)SüfyanAhir zamanda, Müslümanlar içinden çıkacak, aldatmakla iş görecek ve ümmetin karanlık günler yaşamasına sebebiyet verecek, dehşetli dinsiz ve MÜNAFIK şahıs. Allah’ı, Kur’ân’ı, Peygamber’i tanımaz, İslâm adına ne varsa hepsine karşıdır. Sistemli ve münafıkâne bir tarzda iş görür. İslâm’ın ana direkleri olan inanç esaslarını kaldırmaya, yok etmeye, zayıflatmaya çalışır.
Deccal ise inançlı insanları dinden saptırmak, kötü yola çekmek üzere, dünyanın sonunun gelmekte olduğunun bir belirtisi olarak ortaya çıkacağına inanılan yalancı. Bediüzzaman Said Nursi ve birtakım din âlimleri pek çok yerde bu iki sözcüğü birlikte Süfyani Deccal olarak kullanmakta.
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZILARI İÇİN TIKLAYIN
 
15 Temmuz’un ilk romanı: Generallerin Gecesi
O gazeteci, Almanya’daki iğrenç tabloyu kaldırttı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.