Ortaya karışık...

A -
A +
-Şöyle bir "llaaayynn!” diye bağırasım var ama elit ve saygın kişiliğim aklıma geliyor ve “Canım bir bakar mısın?” diyorum. -“Özünde iyi olan insanlar”, hayatımızdan bi defolup gider misiniz acaba? Kimseyi damıtıp özünde ne var diye bakmaya dermanımız yok artık. -Otobüste yanıma oturan kadın mesaj atarken eliyle telefonu kapatıyor. Sanki çok meraklıyım senin sevgilinle 17.00’de Bakırköy Meydanı’nda buluşmana. Ayrıca 4321 diye telefon şifresi mi olur yaa ?.. -Yaşlanmamanın sırrını hepimize ilkokulda öğrettiler aslında: "Neşeli ol ki hep genç kalasın!"
-“Benim güvendiğim dağlara olabilecek bütün doğa olayları oldu" diyenler el kaldırsın…
Arkadaşlar toplanın hele bir şey soracağım!!! Cnm, tşk, slm diye gönderdiğiniz mesajlarda tasarruf ettiğiniz saliseleri nerede değerlendiriyorsunuz? Valla çok merak ediyorum!
-Hayat bazen Gülden ve Neşe Karaböcek’in sesini ayırt edemeyecek kadar zor… -“Apartman sakini” ne demek gıı? Müstakil evde oturanlar kuduruk mu? -Baykuşlar, eşleri uyurken dengesini kaybedip düşmesin diye yastık oluyorlarmış. Siz hâlâ birbirinizin üstünden yorganı çekip durun!.. -Bir kadına “işim var” deyip de ne işiniz olduğunu söylemezseniz; tebrikler bir işiniz daha olmuş demektir… -Ne acıdır ki Türk halkı kâğıt fiyatlarındaki artışı kitap alırken değil, tuvalet kâğıdı alırken fark etti!.. -Ne kapitalizm ne sosyalizm sadece “nakitsizim”… -Hayatınızdan çıkardığınız bir kişi size "benim gibisini asla bulamazsın" derse, ona şu cevabı verin: “Amaç da bu zaten!" -Zamane kızlarının evlilikten beklentisi; kocam çalışsın, beni çalıştırmasın; eve geldiğinde ev işlerine yardım etsin, dışarı çıkmasın; benim gezmeme karışmasın, bana sürekli ilgi şefkat göstersin, kredi kartını bana versin, beni terk ederse gebersin!.. -Dolara, avroya bakarken altın çıkıyor, altına bakarken dolar artıyor, dolar düştü diyoruz benzine zam geliyor, benzine indirim yapılıyor mazot fiyatı daha yüksek oluyor. Bilgisayar oyunu gibi gıı… Sabit maaşlı kahramanımız, sağdan soldan çıkan engellerin üstünden zıplamaya çalışıyor. -Doğalgaz faturasının 800 lira olduğunu gören babadan geliyor; ''Bir Escobar değildik ama çocuklarımız ısınsın diye biz de çok para yaktık.''
-“N’aber kız sinsi? Yılan belgeseli izliyordum da aklıma geldin” demek istediğiniz birileri var mı?..


Ninem diyor ki; Kimi emmim kimi dayım, hepsinden almışım payım!..
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.