Kibone'M

A -
A +
Her gönül, fetih bekleyen bir İstanbul olduğu gibi; her sayfa da bir Malazgirt Ovası'dır. Tuşlarla vuruştukça, birer birer harfleri düşürdükçe üstüne, kâğıt senin rengine döner... Bir şekilde bu noktaya gelmişsen, artık yalnızlığın/noksanlığın mazeretin olamaz. Geri dönemezsin. Bir meydanın orta yerinde, ortasından biçilmiş insanlar arasında, bilirsin ki; yok olup gitmek veya doğrulup güçlenmek senin tercihindir.
Dersin ki o an kendi kendine: Seç yolunu!
*
Emziren anne gibi, göğüsleri çatlarcasına sancı duyan yazarlarımız... Ve gözü kapalı, masum kuş yavruları gibi ağzını açmış, bekleşen okuyucularımız var... Hepsine şükrederiz.
Fakat, çeşitli sebepler yüzünden, aradaki bu irtibat kesilebiliyor. Nice yetişmiş kahraman, cenk meydanlarının ortasından köyüne dönüyor veya yalnızlığa düşüyor! Peki ya, bekleşen o masum kuşlar? Onlarsa, başkaları tarafından, açık ağızlarına konan yemleri yutmaya başlıyor!
Tam burada soruyorsun: Sana mı düştü bu işi yapmak?
Şöyle diyorsun: Peki sen yapmazsan, kim yapacak?
*
Kibone'M nedir? Adı üstünde; kitap ve abone demek...
Kibone'M; ayda bir defa, yazarın verme sancısını ve okurun alma açlığını giderecek kutudur. M. N. Özfatura, A. Uyan, A. Sırrı Arvas, Söztutan biraderler, M. Başaran, R. Karadayı, Ü. Bolat ve diğer abilerimiz ile bendenizin seçilmiş eserleri, ayrıca bir çocuk ve edebiyat dergisi sizin için basılıp, bir sıra dâhilinde, Kibone'M kutusuyla kapınıza gelecek.
Bu benzersiz hizmetin çok faydalı olacağına bütün kalbimle inanıyor ve sizin de inanmanızı istiyorum. Lütfen (muammererkul.com) sitemiz veya (divanyolukitap.com) adresinden daha geniş bilgi edinin. Benden de çok heyecanlanacağınıza eminim.
*
Sonsuz minnet duyduğum, ikinci babam bildiğim Enver Ağabeyim'in, ondokuz yıl artı bir ay önce, adını "Stop" koymasından bugüne, kesintisiz devam eden köşemizde, size yazdığım her yazımı, yeni bir ilk yazı olarak yazdım... Bu köşedeki son yazımın da yine, size aynı heyecanla yazdığım yeni bir "ilk" yazım olduğunu bilmenizi istedim.
Bugüne kadar birlikte çalıştığımız bütün mesai arkadaşlarıma, yöneticilerime ve bütün okuyucularımıza;
Sevgiler kere sevgiler :)))
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.