Televizyonda dekolte olur mu?..

A -
A +
"Sunucu, bakan, yayıncı... Kim ne kadar suçlu" diye sorduk haftaya damgasını vuran tartışma konusunda...

Siyaseti, bakanı, falanı filanı bir kenara bırakın şimdi. Dekolte adı altında vücudunun olmadık yerlerini sergileyip masum çocuklarımızın kalbini kirleterek hayâ perdelerini yırtan şarlatanların suçsuz olduğu bir ülkede herkes bir parça suçludur bence. Kusura bakmayın ben AKP'yi sevmiyorum diye bu konuya kayıtsız kalamam... Demek ki neymiş vücudunu açarsan modernlik, fikrini açarsan dincilik... Oh ne âlâ...
(Kemal?Kaçar)


Anneler! TV dantellerini sandıklardan çıkarmanın zamanı, dekolteye filtre olabilir...
@Muratturker


İzleyenler olduğu müddetçe dekolte de olur, her şey olur. Biz duyarlı olmadığımız sürece olur. Arz talebe bağlıdır.
(Mücahit Demirci)


Özgürlüğümüzü kazandığımız bugünlerde böyle bir polemiğin ne anlamı var?...
@Aynisss


Bağlı olduğu kanal açıklama yapmış. Sunucunun işten çıkarılma gerekçesi dekolte falan değil, yayın performansının yetersizliğiymiş. Ee o da güzel. Yersen!...
(Mehmet Taha Martı)


Televizyon sokak gibi oldu. Her türlü insana ve olaya rastlarsınız tasvip etmez ve karışmazsınız. Sadece gözünüzü kaparsınız.
@Tengiz Serdar

Bunları satanlar suçlu, sattıranlar suçlu, yeni yapılan pakette kıyafette serbesti diyenler en suçlu... Çok iyi hatırlarım; ilköğretim ve lise yıllarımda oturduğum muhit muhafazakâr bir yerdir, alkol açıktan satılmazdı, bu SATIŞI YAPAN DA YOK GİBİ BİŞEYDİ... Fakat şimdi bu yerde yalnızca alkol değil bayanın her türlü kıyafeti açıktan satılıyor. Bari kasa altı gibi yapsan da katalogdan göstersen... vitrinlerde gören de bunu alıyor ve giyiniyor... ve sonuç; toplumda bozulma... ve kaybedilme... yarınların hazin sonu... gibi merak uyandıran şahsımdaki haller...
(Ömer Faruk Yıldız)


Bakma fiilini işleyen suçlu olabilir...
@nurhanakkaya37


Bu uygulama insanımıza zarar veriyor. Özgürlük, diğerlerine zarar vermedikçe özgürlüktür. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nde böyle yazıyor. Böyle TV'lere bu hakları veren kanunlar suçludur. Düşünsenize, neden TV'lerde göğsü açık, bacakları çıplak bir erkek spiker yok? Çünkü, böyle TV'ler kadınların vücutlarını kullanırlar.
(Hasan?Hüseyin Başaran)


Başörtülü olduğum için beni işe almayan özel üniversite ve o kadını önce tercih edip sonra bakan uyarısıyla çıkaran kanal, suçlu!
@asabi

Bu ülkede karşı çıkılan her şeyin meşrulaştırıldığı bir çark var maalesef... Bakınız neye karşı çıkılıyorsa daha fazlasıyla serbestleşiyor.
(Mehmet?Tuncer)

Yayın kurumunun ve seyircisinin standartları olmalı... Şahsım, dinsizlik, ahlaksızlık, seviyesizlik kısaca şempanzelik yapan kanalizasyonları izlemediğimden bu konuyu görmedim, hissetmedim.. Bu tür yazılı ve görsele verecek param ve harcayacak zamanım olamaz... Seviyeli kişiler de bu gibi kanalizasyonlara çıkmasın röportaj yapmasın..
(Fahrettin Arslan)


İyi fikir
Ödevi bir kişi yapar on kişi geçirir...
(Liseli Atasözü Öss -?@coskunun yeri)
Daha grip virüsünü yok edemeyen tıp camiasından, kansere çözüm bulmalarını beklemiyorum. @patlicangl

Sınıf farkı!
Andımızı kaldırarak Kürtlere, "İkinci sınıf" muamelesini önleyen hükümeti eleştiren muhalefetin;
Hem andımızı geri isteyip hem de "Kürtlere eşit" hakları istemesi nasıl bir ironidir?...
Doğrusu merak ettim...
(enes.simsek@hotmail.com)

 
Vitrin yapmak...
Kurban pazarı standlarından, onlarca ilginç kurbanlık sergiden sadece biri "Beni al, onu alma"... Denizli'den arkadaşımız Altay Varol'un objektifinden.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.