Her sürahiden içindeki sızar

A -
A +
Akhisarspor Başkanını tanıyor musunuz?
Yo yo, eksiklik hissetmeyin; ben de tanımıyorum!
Google'a girer ya da Manisa'daki muhabiri arar, gerekli bilgileri alabilirdim.
Gerek duymadım.
Çünkü başkanın ismi, cismi önemli değil. Onun şöhretten ve gösterişten uzak başkanlığında Akhisar Belediyespor'un futbola kattıkları önemli.
...
Başkan ve yönetimi, Türkiye'de hemen hemen hiç rastlanmayan şekilde, kendilerini PTT 1.Ligde şampiyon yapan hoca ile yola devam kararı aldılar. Hamza Hamzaoğlu'na güvenmek o günün şartlarında büyük bir riskti. 
Kazandılar. 
Artı 1.
...
Akhisarspor maçlarını kendi şehrinde oynamadığı halde Süper Lig takımlarının yarısının üstünde yer aldı. 
Artı 2.
...
Akhisarspor taraftarı bu ligde bir ilki başararak, rakip takım seyircisini arasına aldı, birlikte maç izlediler. 
Artı 3.
...
Az maliyetle çok iş yaptılar, borca girmediler. Thofanis Gekas gibi geçen sezon kendilerini omuzlayan adama bile mali taviz vermediler. 
Artı 4.
...
Akhisarspor Süper Lig'de en az yabancı kullanan kulüp... Maliyeti düşük yabancılarla büyük iş yaptılar. 300 bin dolarlık Oumar Niasse (Ömer Niyaz) bu ligin en "ucuz" golcüsü... Ve 12 golle Drogba'yı, Webo'yu, Sneijder'i, Kuyt'u solladı, Almeida ile aynı sayıya sahip... Büyük takımların belalısı Bruno ise 11 gol attı. 
Artı 5.
...
Akhisar Belediyespor, yerli oyuncuları da parlattı. "Büyük" kulüplerin kapı dışarı ettiği Bilal Kısa, Uğur Demirok A Milli Takıma yükselirken, Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Eren, Kerim Zengin, Çağdaş Atan en iyi sezonlarını geçirdiler. Merter Yüce, Güray Vural, Kenan Özer'i lig sahnesine sürdüler. 
Artı 6.
...
Stadı yapılıyor. 
Artı 7.
...
Bu sezon "dört büyüklerden" en fazla puanı toplayan takım Akhisar Belediyespor. 
Artı 8.
...
Türkiye Süper Liginde bir ilki başararak, şampiyon takımı alkışladılar. Bunu ancak onlar yapabilirdi ve onlara çok yakıştı. 
Artı 9.
(Aynı şeyi PTT 1. Lig'de yapan Balıkesir-spor'u da unutmamak gerek.)
...
İşte Emre Belözoğlu, böylesine iddiasız ve dostluk maçında bile hakeme küfrederek, en başta Akhisar Belediyespor'un "duruşuna" hakaret etmiştir. 
O küfür o statta olmamalıydı.
İlla küfür edecekse, tribünden izlediği Kadıköy'deki ilk maçta; daha 15. dakikada Bilal Kısa'nın sakatlandığı, 25.dakikada Sonko'nun ağır bir kararla atıldığı ve F.Bahçe'nin o dakikadan sonra 4-0 kazanmayı başardığı o maçta edebilirdi!
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.