Paşa paşa teslim oldular

A -
A +

Kaptanı Quaresma olan takımın burnu şeyden kurtulmaz, küme düşmekten... Devre arası gidenler ve gelenlerle karmaşaya dönen Kasımpaşa’da “her şeyden biraz var” ama takım olamamışlar.  

l Futbol 11 kişiyle oynanıyor malum. Bunu niye yazdım şimdi? Fuat Çapa, muhtemelen tam olarak isimlerini bile bilmediği Kasımpaşalı oyunculara ne diyecek; “Önde basıyoruz arkadaşlar” gibi bir şey söylemiş olmalı.
l Kasımpaşa, Galatasaray ceza sahası önünde üç futbolcuyla rakibini çıkarmamaya çalışıyor. Lemina ve Seri gibi iki teknik oyuncu bu baskıdan kolay sıyrılıp topu ileri gönderdiğinde Kasımpaşa eksik yakalanıyor; 11 kişinin 3’ü ileride boş gezenin boş kalfası gibi kalınca…
l Daha 7. dakikaydı; Emre ile boğuşan takım arkadaşına rağmen kaleci Fatih hatalı çıktı, Feghouli -bilardo tabiriyle- “banttan oynadı”, Meriah’a çarpan top ağlarla buluştu.
l Maçın hiçbir bölümünde oyun kuramayan Kasımpaşa ikinci golü yemekte gecikmedi. Hadergjonaj elle oynadı, eski Kasımpaşalı Âdem Büyük skoru 2-0’a getirdi.
l Kaptanı Quaresma olan takımın burnu şeyden kurtulmaz, küme düşmekten... Devre arası gidenler ve gelenlerle karmaşaya dönen Kasımpaşa’da “her şeyden biraz var” ama takım olamamışlar.  
l Gecenin adamı Mariano’nun sayısız ortalarından birinde Âdem Büyük üç kişi arasından farkı üçe çıkardı. Daha ilk yarı oynanıyordu. 
l Bu golden sonra puan durumuna bakma ihtiyacı hissettim. İki sebepten… Birincisi Kasımpaşa’nın şu ana kadar kaç puanı vardı; bundan sonra işi zor olduğu için mevcut durumu ligde kalmaya yeter miydi? (16 puanla sondan ikinci ve benim bir numaralı düşme adayım oldu.)
l Puan durumundaki ikinci merakım ise Galatasaray’dı. Bu galibiyetle Fenerbahçe’nin üstünde yer alıyordu ve liderle arasında sadece 3 puanlık bir fark kalmıştı. 
l Maçın ikinci yarısı Galatasaray için kontrollü bir oyunla geçti. İlk değişikliğini daha 3. dakikada Saracchi’nin sakatlanmasıyla Linnes’i alarak yapan Fatih Terim’in Onyekuru ve Selçuk İnan’ı sahaya sürmesi, bu iki futbolcunun maç “sıcaklığını” yaşaması açısından isabetliydi. Alanyaspor rövanşı ve Fenerbahçe derbisi öncesi…

Maçın adamı: Mariano

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.