Rüzgâr gibi geçti

A -
A +

İlk yarıda sezondaki en iyi futbolunu oynayan Fenerbahçe, gollük ataklarında Ertuğrul’a takılıyordu. Ama bu güneşe kar dayanmazdı.

l Fikstür şanslısı Fenerbahçe hafta içini boş geçerken, maç oynayan Kasımpaşa karşısında bir kişi fazla gibiydi. Müthiş yüklendi, golü erken buldu.
l Caner’in oynadığı bir takımın forveti olmak isterdim. Senin bir şey yapmana gerek yok ki; kafana çarptırıp gol attırıyor adam… Valencia’ya yaptırdığı gibi…
l Fark için arkasına yaslananlar, Harun’un maç eksikliğini fark etti; savuşturmak varken, pas yapayım diye Hajradinoviç’e verdiği topu ağlardan çıkardı.
l Ailece yüklenen ev sahibi, -Kasımpaşa kale sahası içinde ne işi varsa- Szalai’nin aşırtma kafa golüyle bir kez daha öne geçti.   
l İlk yarıda sezondaki en iyi futbolunu oynayan Fenerbahçe, gollük ataklarında Ertuğrul’a takılıyordu. Ama bu güneşe kar dayanmazdı.
l Haddadi ceza sahasında Valencia’ya çelme takmak zorunda kaldı; hakem Aydınus beyaz noktayı gösterdi. Gün Valencia’nındı, ikinci golünü yazıverdi.
l İkinci devreye “doymuş” olarak çıktı Fenerbahçe… Biraz Kasımpaşa’nın “ya herrü ya merrü” futbolu, biraz da iki farklı skor rehaveti getirdi.
l Kasımpaşa Thelin ile uyardı aslında sarı-lacivertlileri… İsveçlinin ağlara giden şutundan milimlik bir ofsayt çıkardı VAR…
l Emre Belözoğlu oyuncu değişiklikleriyle pansuman derdinde ama tehlike sahanın her yerindeydi. Nitekim bitime on dakika filan vardı; dün akşam Harun’un belalısı Hajradinoviç defansın arkasına sarktı, Harun’la buluşmasında yerde kaldı. Maçtaki ikinci penaltı.
l Geçen hafta Visca’nın penaltısını kurtarıp gecenin adamı olan Harun bu defa Hadergjonaj’ya teslim oldu. Maça yeniden gerilim ve heyecan geldi. Ama son gollük şut da Harun'da eridi, maç bitti.
l Maçın geneline bakarsak… Fenerbahçe 3 puanı hak etti. Sosa ve Sangare gizli kahramanlardı. Fırat Hoca tecrübesini konuşturdu.

MAÇIN ADAMI: Enner Valencia

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.