Manisa'da kaybolan gençten acı haber! Cesedi göletten çıktı
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde kaybolan 19 yaşındaki gencin cansız bedeni gölette bulundu. Sudan çıkarılan gencin cesedi, incelemelerin ardından Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Manisa'nın Yunusemre ilçesi Bağyolu Mahallesi'ndeki gölet mevkisinde arkadaşı D.K. ile kamp yaptığı sırada kaybolduğu bildirilen 19 yaşındaki Halil Burak Şen için dün başlatılan arama çalışmaları sabahın erken saatlerinde yeniden başladı ancak acı haber tez geldi.
CESEDİ GÖLETTE BULUNDU
Jandarma, polis, AFAD ile su altı arama ve kurtarma ekiplerince gölette yürütülen çalışmalar sonucu Şen'in cansız bedeni, kıyıdan yaklaşık 5 metre açıkta ve 3 metre derinlikte bulundu. Sudan çıkarılan gencin cesedi, incelemelerin ardından Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
NE OLMUŞTU?
Bağyolu Mahallesi'ndeki gölet mevkisine dün kamp yapmak için giden Halil Burak Şen'i sabah uyandığında göremeyen arkadaşı D.K. (19), durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmişti. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri gölet ve çevredeki ormanlık alanda arama kurtarma çalışması başlatmıştı. Çalışmalar sırasında kayıp gence ait olduğu değerlendirilen ayakkabı gölette bulunmuştu.
