Taksici ile vatandaşın kavgasını ayıran polis hastanelik oldu
Hakkari Yüksekova’da taksi şoförü ile bir vatandaş arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı olayda, müdahale eden bir polis ile bir kişi yaralandı.
- İlçe merkezindeki Eski Sinema Sokak'ta taksi şoförü ile bir vatandaş arasında kavga çıktı.
- Kavgada taraflar birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı.
- Olaya müdahale eden bir polis memuru başına cam isabet etmesiyle, bir vatandaş ise darp edilerek yaralandı.
- Taksiye ait araçta cam hasarı oluştu.
- Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı ve olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
İlçe merkezindeki Eski Sinema Sokak'ta henüz belirlenemeyen nedenle taksi şoförü ile bir vatandaş arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi.
POLİSİN BAŞINA CAM GELDİ
Çevrede paniğe neden olan olaya müdahale eden polislerden biri başına isabet eden cam parçalarıyla yaralandı. Kavgayı ayırmak isterken darp edilen bir vatandaş da vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, şoföre ait aracın camlarında hasar oluştu.
Vatandaş kavgalardan şikayetçi: Vekillere edep dersi verilsin
Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı sokakta taraflar birbirinden uzaklaştırılırken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
