Anadolu Efes başantrenör Ergin Ataman ve yardımcısı Yakup Sekizkök'e veda etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Anadolu Efes başantrenör Ergin Ataman ve yardımcısı Yakup Sekizkök'e veda etti

BASKETBOL Haberleri

Ergin Ataman ve yardımcısı Yakup Sekizkök, Anadolu Efes'ten ayrıldı. Yunan devi Panathinaikos'la anlaşan Ergin Ataman için Lacivert-Beyazlılar veda videosu paylaştı. Ataman'a "Unutulmaz başarılar, sayısız kupa ve çok özel hikayeler. Verdiğin emekler ve bu kulübe yaşattıkların için sonsuz teşekkürler" sözleriyle veda edildi.

 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-2023 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Anadolu Efes, başantrenör Ergin Ataman'a veda etti.

Lacivert-beyazlı kulüp, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tecrübeli başantrenör yönetiminde kazandığı kupaların videolarını yayımlayarak, "Unutulmaz başarılar, sayısız kupa ve çok özel hikayeler. Verdiğin emekler ve bu kulübe yaşattıkların için sonsuz teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes Başkanı Tuncay Özilhan da Ergin Ataman'a ve kulüpten ayrılan bir diğer isim olan yardımcı antrenör Yakup Sekizkök'e teşekkür plaketi verdi.

https://twitter.com/AnadoluEfesSK/status/1670856889809375233

Düzenleyen:  - BASKETBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...