Galatasaray Nef'te yeni sezon yapılanması kapsamında 6 isimle yollar ayrıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray Nef'te yeni sezon yapılanması kapsamında 6 isimle yollar ayrıldı

BASKETBOL Haberleri

Galatasaray NEF, Dylan Ennis, Angelo Caloiaro, Daron Russell, Dusan Ristic, Tyrus McGee ve Sedat Ali Karagülle ile yolların ayrıldığını açıkladı. Sarı-Kırmızılılar yeni sezonda da Karadağlı koç Zvezdan Mitrović'le devam edecek.

Galatasaray Nef, Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu 8. sırada bitirmiş, play-off ilk turunda Türk Telekom'a elenmişti. Yeni sezon öncesi yapılanmaya giden Sarı-Kırmızılılar'da 6 isimle yollar ayrıldı. 

Koç Zvezdan Mitrović'le yola devam eden Galatasaray Nef'ten yapılan açıklamada, "2022-23 sezonu boyunca sarı kırmızılı formamız altında mücadele eden profesyonel oyuncularımız Dylan Ennis, Angelo Caloiaro, Daron Russell, Dusan Ristic, Tyrus McGee ve Sedat Ali Karagülle ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Oyuncularımıza göstermiş olduğu gayret ve emekler için teşekkür eder, kariyerlerinin devamında başarılar dileriz" denildi.

Düzenleyen:  - BASKETBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...