Son Dakika Basketbol Haberleri: Türk Telekom Yiğitcan Saybir'i, Pınar Karşıyaka, Kelan Martin'i transfer etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Basketbol Haberleri: Türk Telekom Yiğitcan Saybir'i, Pınar Karşıyaka, Kelan Martin'i transfer etti

BASKETBOL Haberleri

Türk Telekom Yiğitcan Saybir''le birlikte 7. transferini açıkladı. Başkent ekibi daha önce Okben Ulubay, Markis McDuffie, Metehan Akyel, Jalen Adams, Troy Selim Şav ve James Palmer ile sözleşme imzalamıştı. Geçen sezon EuroCup'ta finale kadar çıkan ve ikinci olan Türk Telekom bu sezon aynı kulvarda yine şampiyonluk için mücadele edecek.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde geçen sezonu lider tamamlayan, bu sezon ise sil baştan yapılanan Türk Telekom, Anadolu Efes çıkışlı 24 yaşındaki uzun forvet Yiğitcan Saybir'i kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesi kadro yapılandırmasını sürdüren başkent temsilcisi 7. transferini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon Bursaspor forması giyen Yiğitcan Saybir'i renklerimize bağladık." ifadeleri kullanıldı.

Türk Telekom, daha önce Okben Ulubay, Markis McDuffie, Metehan Akyel, Jalen Adams, Troy Selim Şav ve James Palmer ile sözleşme imzalamıştı.

https://twitter.com/TT_Basketbol/status/1674373256206336002

ALİAĞA PETKİMSPOR EMRE TANIŞAN'I TRANSFER ETTİ

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, geçen sezon TOFAŞ'ta forma giyen Emre Tanışan'la sözleşme imzaladı.

Aliağa Petkimspor'dan yapılan açıklamada, "Ailemize hoş geldin Emre Tanışan. Geçtiğimiz sezon TOFAŞ forması giyen power forward Emre Tanışan, 'Birlikte hedefe' yolculuğumuz için aramıza katıldı." ifadelerine yer verildi.

Emre Tanışan geçen sezon ligde 3,87 sayı ve 2,57 ribaunt ortalamaları yakaladı.

Transferde David Efianayi, Yunus Sonsırma, Tayfun Erülkü'yü kadrosuna dahil eden İzmir temsilcisi Nusret Yıldırım, Cem Ulusoy, Dorukhan Engindeniz, Ege Arar, Ömercan Engin, Yiğit Karalar ve Yavuz Gültekin'le yollarını ayırmıştı.

https://twitter.com/Petkimspor/status/1674343467034525697

PINAR KARŞIYAKA'YA NBA PATENTLİ GUARD

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Kelan Martin'i transfer etti.

Pınar Karşıyaka'dan yapılan açıklamada, Kelan Martin'le 1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

NBA'de Minnesota Timberwolves, Indiana Pacers ve Boston Celtics'te mücadele eden Martin, son olarak forma giydiği G-League ekibi Birmingham Squadron'da 19,4 sayı, 4,4 ribaund ve 3,2 asist ortalamaları yakaladı.

Öte yandan yeşil-kırmızılı ekip, kadrosundaki Mert Celep'in sözleşmesini ise 1 yıl uzattı.

https://twitter.com/KSKBasket/status/1674108811194269705

Düzenleyen:  - BASKETBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...