AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu Çanakkaleli mi, nereli? Kimdir? Jülide İskenderoğlu Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu Çanakkaleli mi, nereli? Kimdir? Jülide İskenderoğlu Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu kimdir? Jülide İskenderoğlu kaç yaşında, nereli? Jülide İskenderoğlu’nun mevcut mesleği nedir, evli mi? Jülide İskenderoğlu’nun vaatleri nedir? AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’nun hayatı ve biyografisi

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’nun hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Jülide İskenderoğlu Çanakkaleli mi, kimdir? Jülide İskenderoğlu nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI JÜLİDE İSKENDEROĞLU KİMDİR?

Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknikerliği ve daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladıktan sonra siyasî hayatına Adalet ve Kalkınma Partisi’nde başladı.

2003’te Çanakkale İl Kadın Kolları yönetiminde görev aldıktan sonra AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Yerel Yönetimler Başkanı, AK Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2010’da AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanmasından sonra yapılan kongrede seçilerek İl Kadın Kolları Başkanı olarak görevine devam etti.

2015’te AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. 25, 26. ve 28. Dönem Çanakkale Milletvekili Adayı oldu. 24 Haziran 2018 seçimlerinde 27. Dönem Çanakkale Milletvekili seçildi.

4 Ağustos 2018’te yapılan AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde tekrar MKYK Üyesi seçildi, MYK Üyesi görevine getirildi, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanlığı, 2017Aralık ve 2021 Mart tarihleri arasında AK Parti Kadın Kolları Ege Bölgesi Koordinatörlüğü görevlerini yaptı.

İskenderoğlu, AK Parti MKYK üyesidir ve bununla birlikte Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı ve İl Teşkilat Koordinatörlüğü görevlerini de birlikte devam ettirmektedir.

Jülide İskenderoğlu evli ve 1 çocuk annesidir.

JÜLİDE İSKENDEROĞLU'NUN VAATLERİ

Öncelikle Çanakkale İl Emniyet Müdürü Sayın Selim Arıcı ve değerli ekibini, ardından Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Sayın Gökhan Baştürk ve değerli ekibini, sonrasında da Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Şuayip Üner ve değerli ekibini akabinde Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ferhat Yılmaz ve değerli ekibini ziyaret eden İskenderoğlu, son olarak da Çanakkale İl Kültür Müdürü Sayın Çağman Esirgemez ve değerli ekibini ziyaret ederek Çanakkale hakkında kapsamlı istişarelerde bulunarak tüm müdürlere Çanakkale Belediyesi olarak önümüzdeki dönemde de her zaman destek vereceğini ve onlarla iş birliği içinde olacağını iletti.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...