AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk Kimdir? Mustafa Tutuk Yalovalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk Kimdir? Mustafa Tutuk Yalovalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk kimdir? Mustafa Tutuk kaç yaşında, nereli? Mustafa Tutuk’un mevcut mesleği nedir, evli mi? Mustafa Tutuk’un vaatleri nedir? AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk’un hayatı ve biyografisi

AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk’un hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Mustafa Tutuk Yalovalı mı, kimdir? Mustafa Tutuk nereli, kaç yaşında?

MUSTAFA TUTUK KİMDİR?

1973’te Yalova'da doğan Mustafa Tutuk, ilk, orta ve lise öğrenimini Yalova'da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. Daha sonra ikinci üniversite olarak İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Mustafa Tutuk, Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtlar sahibi ve işletmecisidir. 3 Dönem AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanlığında farklı kademelerde görev aldı ve sonra 2 dönem İl Yönetimde Halkla İlişkiler ve Mali İşler Başkanlığı görevini yaptı. 2019 Mali İdareler seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis üyesi olarak seçildi. Mustafa Tutuk, evli ve 3 çocuk babasıdır.

MUSTAFA TUTUK'UN VAATLERİ

Sanayi esnafını, sokak esnaflarını, Yalova Belediyesi Sömestr Atölyelerini, yaşlıları ve gençleri ziyaret ederek onların taleplerini dinlemiştir. Bu doğrultuda Yalova’ya yeni çocuk parkları yapacağını, gençler için yeni atölyeler yapacağını ve birçok çalışma ve proje içerisine gireceğini dile getiren Mustafa Tutuk sözünde duracağını ve Sadece Yalova için var olduğunu söylemiştir. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...