Ayhan Koç kimdir, nereli? CHP Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ayhan Koç'un hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ayhan Koç kimdir, nereli? CHP Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ayhan Koç'un hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ayhan Koç kimdir? Ayhan Koç kaç yaşında, nereli? Ayhan Koç’un mevcut mesleği nedir, evli mi? Ayhan Koç’un vaatleri nedir? CHP Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ayhan Koç’un hayatı ve biyografisi

CHP Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ayhan Koç’un hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ayhan Koç Sultanbeylili mi, kimdir? Ayhan Koç nereli, kaç yaşında?

AYHAN KOÇ KİMDİR?

1965’te Horasan'da doğan, İlk, orta ve lise eğitimini Horasan'da tamamladı. Daha sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1998’den beri ise İstanbul'da görev yapıyor.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde 8 yıl çalıştı. Daha sonra 2007’de özel bir hastaneye geçerek orada görev yaptı. 2009’daki Yerel Seçimlerde AK Parti Belediye Meclis Üyeliği'ne seçildi. 2014’te ikinci kez belediye meclis üyeliğine seçildi ve belediye başkan yardımcılığı yaptı.

Ayhan Koç, evli ve 2 çocuk babasıdır.

AYHAN KOÇ'UN VAATLERİ

“İnsanların derdini dinlemezsek nasıl hizmet edeceğiz” diyen Ayhan Koç, hizmetini iyi bir şekilde kazandığı zaman gerçekleştirmek için dernekleri, kadınları, memurları, camileri, esnafları, pazarları, sokakları, mahalleleri, farklı toplantıları, evleri ziyaret etmiş ve oradaki vatandaşlarla uzun uzadıya konuşarak onların dertlerini dinlemiştir. Sosyal belediyecilik düşüncesinde olan Ayhan Koç, herkese eşit davranacağını ve sorunlara çözüm olacağını dile getirmiştir. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...